Gott Nytt År

Gott Nytt År...










Jag önskar alla en jätte bra nyårsafton så hörs vi nästa år ;)

Pussssss..


Lördagen

Hehe jag vet att det inte är lördag idag hehe men jag har inte updaterat på ett tag nu så jag börjar att berätta om lördagen..
I lördags på dagen var jag och Sibel istan och shoppa litegrann, jag köpte ett par byxor en väska en tröja en skjorta och ett armband thihi..
Sen på eftermiddagen kom min morbror hans tjej och mina kusiner till min mormor och morfar så var jag mamma och min bror Simon där och åt mat o hade lite julklapps öppning för dom var inte med på julafton, sen efter det gick jag hem till Sibel så fixa vi oss sen åkte jag och hennes familj till sparbankshallen där det var en stor turkisk fest, lång bord med massa mat sen körde festen igång jädrar va vi dansa haha.. Ooo Sibel buttla mot Magdansösen som var där hahaha Goooo Sibel, hon dansa sönder den riktiga magdansösen hahaha... Och så var det ett turkiskt band som spelade haha riktigt skoj hade vi gumman ♥ sen nån gång på natten åkte vi hem..
Ajaj hade jag i mina fötter då, haha typ stått dansat turkiska i 5 timmar eller nått i klackar..
Menmen vi hade skoj iaf..


Sen Söndagen tog ja det bara lungt sov och sov och sov hehe så då hände det inte mkt alls..

Måndagen åkte jag till Borås, för party again..
Emma fyllde år så vi firade henne hemma hos Therese, det var jag, Emma, Louise, Therese, Mr Marmaris, Marie & hennes kille riktigt trevlig och skoj var det, hehe alla blev nog lite på picarullen tror jag haha...
Mr Marmaris hade med sig ett Turkiskt öga ifrån turkiet till Emma som hon fick i födelsdags present, och sen hade vi julklapps utedelning oxå :) Jag och Emma hade köpt en shaker och ett champange glas som blinka i masssa olika coooooola färger, så Mr marmaris ska köpa in sånna till sitt ställe i marmaris..
Hahaha då måste det stå på dom made by: Sandra&Emma haha..
Iaf jag hade super trevligt taack allihopa ♥

Sedan på nattakvisten åkte jag och Emma hem till henne fast först gick vi in till Annicka och tog oss en drink hehehe..

Och igår åkte jag till Varberg igen, och nu vad jag gör jag nu? hehe nee inte så mkt..
updaterar kanske senare..

Jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån Turkfesten, och bilderna ifrån i måndags lägger jag upp när jag har fått dom hehe..

Häär kommer lite bilder:











 


muusica










 


<3

Hejsan allihopa min jul har varit bra, vart med släkt och familj..
Imoon är det mellandags rea då ska vi till stan och inhandla lite nytt e det tänkt thihi skojsigt.. Just nu sitter jag hemma hos min Esek Sibel hehe alltid lika skoj, har druckit kaffe o tjötat om allt ♥ men nu blir det till att dra hem snart, vi ska upp tidigt ja o Sibel för vi ska till stan..

iye geceler...


♥Benim Esek Sibel♥





simdi ben kaciyorum görusurus


GOD JUL

Hopp nu var det julafton då..
Bilresan gick bra och vi är framme i Varberg, här stannar jag i några dagar nu för julfirande...

Då önskar jag alla en riktig God Jul







Merry Christmas...


Lite musica
















Muuuuuusicaaaaaaaa ♥


On the way...

Sådär nu efter många om och men så sitter vi i bilen på väg ner imot Varberg nu, just nu ligger vi och kör på små krokiga vägar på väg ut till motor vägen, oo usch som det snöar.. Men vi kör lungt...
Bilen är proppad med massa paket o väskor, och våran katt e med hehe Tussan lilla hpn sitter där bak och mjuar i takt till musiken hehe mjau mjau mjauuuuuu haha.. Nee men seriöst det börjar bli lite tjatit nu men hon blir nog tyst snart.. Ne nu ska jag stänga av min laptop och vara lite social med dom i bilen.. Uuusch som det snöar nu vägen e helt vit framför oss...
Ha det så bra så länge så hörs vi senare..







Huvudvärk!

Hejsvejs..

Som ni vet var jag i Borran lördag till måndag haha skoj som bara den hade vi hihihi och det är INGET bullshit haha.. ;)
Det måste vi göra om ♥ (Snart, Soon) Hahaha..
Sen igår åkte jag till några vänner i Göteborg hehe skojsigt.. Fan va jag gillar göteborg riktigt fin stad, men shit så mycket folk det är nu i juletider skulle åka ifrån möndal till angered tog hur lång tid som helst fick stå i massa bil köer, men men gillar Götet för det, Göteborg e bästa staden!..
Och idag fick jag nått ryck att jag skulle till Lidköping igen så nu är jag hos mamma IGEN hehe, asså jag måste ju gilla att åka tåg eller nått haha... Imoon bär det av till Varberg igen, det är där jag ska fira julen så som det är planerat nu iaf..
Och världens huvudvärk har jag också, usch isch gillar inte det..
Nee, nu ska jag hjälpa mamma att slå in julklappar... Sen blir det nog sängen för min del..
Hoppas ni andra har haft en bra daag :)

Hörs imoon♥




Feel The Music ;)

╔══╗♪
║██║ ♫ ♫
║ (●)║ Feel The Music ♫ ♪ ♪
╚══╝ ♪ ♪ ♥.♥ ♫ ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı ♫ ♥. ♥





Borran..




Merhaba..

Idag är jag i Borås, hehe..
Har haft en toppen dag hahaha riktigt sköjj har vi haft det idag tjejer♥
Dagen börja med att jag Annicka & Emma åkte ner till stan och mötte Therese och Mehmet, Thihi besök ifrån Marmaris..
Sen gick vi till café Viskan och satt där ett tag och tjöta om allt och inget, haha jag och Emma har kommit på grymmaste affärsidén, haha va ska öppna ett ställe ;) haha maybe baby.. Haha skämta med er nu va!!...
Ne men om vi ska sumera dagen så har jag haft riktigt skoj, shiiit som vi har skrattat, hoppas vi har någon röst kvar imoon, jag är tveksam min börjar tryta hahaha!!...

Iaf taaaack tjejer för en super duper trevlig dag!!
Måste vi göra om SOON..
Men inte på en söndag för då har dom inga bullar hahaha...


Nattinatt everybody♥














Såå söta!!...


Hahaha..

Hahahahaha Emma det hät inlägget kommer enbart du förstå!!...

Shiiit fick värsta leendet häär :) Sikka minnen vi har..
Sitter lyssnar på nrj, haha gissa vilken låt som kom nu hahaha Bad boys bad boys!!!..
Ååååå om du va hemma nu skulle vi sjungt bad boys bad boys watch u gonna do if I COME AFTER UUUUU..
Haha minnen minnen...


Till Tomten haha!..




Vill ha ;)


Goo..




Goo låååt...
Sitter och lyssnar på NRJ at the club, såå goa remixer och låtar dom spelar nu på natten..






05.36

Hehe har inte somnat än, jag är bäst på att vända på dygnet..
Inte bra inte bra!!...

Men ska sova nu strax tänkte bara göra ett snabbt inlägg häär..
Prata precis med min Emmush, hon hgar varit på en marknad o shoppat loss och nu ska hon gå och lägga sig på stranden snart, hur göttt låter inte det då, här e jag i kalla Sverige med snö och kyla och Emmush e i Thailand med sol och värme.. Klockan var runt tolv tiden på dagen där, hon har hittat en väska till mig Thihi så sööt♥ min lilla Emmush, en Prada väska i svart&guld :) jag har ju nästan bara Louis Vuitton väskor så en Prada väska skulle inte sitta fel, och det e guld på den med, me like! Hehe..

Saknar dig Emma!!...


<3 <3 <3

Hej igen

Mår inte bättre nått :( Vill inte vara sjuuk nuu ju..
Jaja hoppas det blir bättre tills lördag iaf för då ska jag ivääg, hehe undra vad som händer o sker på lördag haha, shiit antingen händer det inget speciellt eller så ringer ja hihi, kan inte bestämma mig vilket =/ Ska jag ringa eller ska jag inte?! Det är frågan..
säger inte vart jag ska ringa det är en hemlis ;) Bara några som vet...
Asså det e svårt kan verkligen inte bestämma mig antingen tar jag upp kontakten igen eller så får det bli som det blir låta tiden visa...





Nattinatt..♥


Sjuk..

Gomorron..

Vakna inatt och mådde inte alls bra, så nuu e jag sjuuk, feber ont i halsen och förkyld..
Såå typiskt nu när jag e ledig så blir jag sjuuuuuuuuk, vill inte blää...
Ska skriva ett litet inlägg här tänkte jag sen ska jag se om jag kan masa mig upp och dricka en kopp kaffe, eller nej jag ska nog dricka te idag, oo en citron skulle jag behöva, det e jätte bra när man e sjuuk äta en cirton, det hjälper faktiskt..
Ska se med mamma om hon kan handla åt mej på hem vägen ifrån jobbet..

Hehe logga precis in på Facebook och såg att jag hade blivit taggad på ett foto hehe såå sööta, igår hade Therese Louie och Emma pepparkaksbak och så har dom klätt granen hehe jätte tjusig blev den..
Ska lägga upp en bild på den hehe tummen upp för marmaris granen hehe♥



Hehe ser ni så fiin den e!..

Ne nu ska jag upp och dricka te, vi hörs senare... Köss hajj!



                                                                                                                                    


Ny design...

Hallaa..

Som ni ser har jag ny design på min blogg, och det är tack vare Inela♥
See så fiiin den blev är super nöjd..
TACK..

Idag har jag varit i skolan (Har faktiskt varit där varje dag och varje lektion hela veckan) Och jag har gjort tre prov och blivit godkänd på två av dom hitills väntar på svar på det sista Thihi.. Sen efter skolan drog jag och Esek till affären och handla muffins mums hehe sen hem till mig och fika!.. Myyyyys..
Sen träffade jag Sus en liten stund, sen va det hem och packa sedan tog jag mig en promenad ner till stationen och hann precis i tid, och nu är jag i Lidköping again hehe.. Har precis tatt mig ett varmt bad, såå gött när det e såhär ruskigt kallt ute usch!.. Gillar inte kylan...
Pratade precis med Esek i tele, hon har färgat håret mörkt idag hon har varit ljus hårig länge nu men jag tycker du e super fin i mörkt, du ska helt klart ha mörkt hår♥
Hahahahahaha Eseeeeeeeek hjärtat bli inte arg på mig nu, haha men jag printa dig i webbcamen för att kunna visa på min blogg här hur fin du e i mörkt hår.. Puss på dig haha!!..

Nu ska jag dricka mig en kopp kaffe tänkte jag, ja vet klockan e rätt så mkt men va fasiken en kopp kaffe mer eller mindre hehe ;)

Hörs senare eller imöön......

;)





Sötaste Bellus esek Sibelusch hehe..
Seni Seviyorum..
Benim bebek...




                                                                                                                                  


mer av garderobs rensningen...

Fortsättning av garderobs städningen...



Hehehe jaaduu!! Ett par skratt och leende har jag fått ikväll när jag har rensat och sorterat haha.. Jaa som ni förstår kan jag inte skriva alla minnen häär hade tagit tid haha ;) .. Och sen är det ju inte samma sak att bara läsa eller höra om det det är juuu mkt enklare att förstå om man upplevt det själv!..
Hahaha men iaf denna bilden nedanför här ska jag berätta om shitpemoesfrits asså hehe, När jag och Emma var i marmaris i Aug denna sommaren så blev det "donken" Mc Donlads ett antal gånger, haha donken va fan världens bästa fyllekäk Hahaha.. Jaa iaf så innan vi skulle åka hem så hitta vi dom häär tröjorna och vi va ba tvungna att ha dom för vi gillar Marmaris & vi gillar donken haha så Emma köpte en till mig och en till henne, så hade vi på oss dom när vi skulle åka hem, först så fick vi oss så gott som en utskällning av Mc Donalds på Dalaman flygplats haha sen när vi va hemma i kalla Sverige mitt i natten så stanna vi i partille på Shell så gick jag in och handla då säger killen som jobbar där: E du trött? Haha ja ba ser ja så förjävlig ut haha sen han ba: Har ni haft mycket att göra på donken inatt? Ja för du sluta jobba precis eller Hahahahaha oo ja börjar garva oo han stog där som ett frågetecken tills jag förklara för han så kolla han på tröjan en gång till sen skratta vi båda tvåå...

Minnen minnen, det e tur man har det, dom kan man leva gått på länge ♥ 






Hahahahaha...


Snabbt Haha

Haha ska bara skriva ett snabbt litet inlägg här, håller på att rensar och sorterar lite i min garderob, haha sitter typ och skrattar lite för mig själv här ibland hehe, hitta massa massa sommar kläder, eller jag mena marmaris kläder, typ bara klänningar linnen osv som jag har haft där nere hela sommaren haha, hehe fick precis upp en klänning haha minnen minnen kan jag ju säga hehe.. Nu blev jag lite glad =) Får la fortsätta hittar säker mer kläder som får mig att tänka på marmaris o få mig ett litet skratt haha ;) ..
På en klänning satt det kvar tre turkiska ögon, man får sånna ibland hehe, bevis på att jag inte använt den sen i sommras hehe.. Skulle ta kort ppå det och lägga upp här men min webbcam strular =/..

Nu ska jag fortsätta hörs senareeee.. PUSS ♥


Nu funkade webbcamen haha ska lägga upp marmaris kläningen med turkiska ögonen på hehe..


Bilder

Hääär kommer lite bilder ifrån mammas kalas..














Thaiii..

Hello..

Jag sitter just nu i Lidköping hos min mamma och pratar med min kära Emmush i Thailand hehe coolt, tur den tekniska världen finns..
Skulle oxå vilja vara på semester just nu hade varit riktigt gött, jag gillar inte julen så speciellt mycket har  blivit så med åren, när jag va liten älskade jag julen, men inte längre..
Om jag fick välja semester eller fira jul så hade jag läääättt valt semester utan tvekan..
Bara plånboken hade tillåtit det!! Hehe..

Iaf Emmushpemmush har det super duper bra i Thailand ..
Hon har suttit på en krokodil idag och matat tiger bebisar och blivit upplyft av en pelefant.. Det är kväll där nu så dom skulle ut tror jag =) ..
Hon har festat på rätt så bra med hehe lilla emmush hon vet hur man geeeeeeer!!...
Hehehe, hon skickade lite bilder till mig så ska lägga upp nån här..

Ha det bra allihopa ♥



Jag och Emmush haha ♥



Gaaalen kvinna!! sätter sig frivilligt på en krokodil hehe ♥



Söötnos ♥



Tigerbebisen ♥



Big lighter hehe ♥


WEDDING

Hahahahaha kolla detta bröllopet hehe
hur coolt som helst, där e inga ledsna miner iaf haha..




COOOOOOOOLT BRÖLLOP


Shululu..

Hejhej

Har inte skrivit här på nån dag nu, men allt e finfint med mig och hoppas det är bra med er också..
Jaao vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har inte gjort speciellt mycket..
I Onsdags åkte jag upp till Lidköping, och torsdags fyllde min mamma år Thihi så vi hade kalas för henne, hon fick ett glöggsätt med tillbehör av mig, en lyckta med ljus av min bror och en ask ischoklad och en sööt choklad av min lillsis, och sist en laptopp av hennes sambo..

Jaao, och idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag har kollat på idol finalen..

Nu ska jag sova snart ha det bra nattinatt♥




Braa låååt!!...



Sandra♥


Esek goes crazy! Haha



 HAHAHAHAHA!!!!!!!.....
 
Esek esek ♥
Hahaha goes crazyyyyyyy i skolan haha ingen flippar med min Sibel, nån dåre som börja tjafsa me henne öppe i fönstret haha..
Benim bebek ♥
 GALEN E DU...

Seni seviyorum askim....


00:29

Hej

Idag är jag i Varberg och jag har varit i skolan på varje lektion duktigt va?! Thihi... Ska dit imon med...
Sanja ska komma till mig imon på morgonen vid halv nio så ska vi äta frukost ihop och dricka kaffe ihop mys, sen ska vi möta Esek (Sibel)♥ och dra till skolan..
Karolina fyller år idag med, eller ja innan klockan va tolv då för nu är det ju en ny dag.. Hoppas du fick en bra födelsedag gumman.. 
Efter skolan ska jag göra lite ärende som tex betala räkningar, ska till banken, hem packa igen sen ska jag försöka hinna med att gå hem och hälsa på pappa en sväng innan jag åker igen, ja det e ju onsdag imon då blir det till att tufftuffa upp till Lidköping igen..
Och på torsdag fyller min ♥mamma år ;)..
Satt precis och prata lite med mamma på msn så skcika hon lite gamla bilder hehe alltid lika skoj att sitta och kolla på kort hur man förändras osv hehehe..

Ne mina vänner nu ska jag nana Nattinatt...

Sandra♥

OLD OLD OLD!! Sis & Me



OLD OLD OLD!! Sis Me & Mammi♥


Haha...



=/////

Förvirrad =/

Är lite stressad ska snart bege mig ifrån Lidköping, ska äta packa och försöka hinna ta en kopp kaffe med mamma..
Sen måste jag tyvärr ta tag i en sak som jag har skjutit upp länge nuu, Åååååååååååh!!!!!!!!!!!!!
Varför ska livet va så himla besvärligt ibland..
Whywhywhy?!?!?..

Kommer nog inte att gå in på datan mer ikväll så det blir inget mer inlägg här idag iaf...
Vill inteeeeee, kommer bli ett jobbigt beslut..

Men jag har ingen annan att tacka än mig själv för det här!!




Sandra ♥


Video..




Haha en video ifrån resan i aug 2009..
Eeeeeh, lesset skakig den filmen kommer bli...
Ee du go elle..


MUSIK <3



Gammal go låt..







Godmorgon

Godmorgon..

Klockan är nu strax efter åtta på morgonen och jag är kvar i Lidköping  =/
Jaa som ni förstår så är jag inte med tåget, vaknade halv sex imorse med världens huvudvärk, fortfarannde måste jag påpeka, skumt asså för jag vakna med huvud värk igår och tog en värktablett så gick det över en liten stund sen fick jag tillbaka den på efter middagen sen försvann det lite på kvällen igen sen tillbaka och sen tar jag två värktabletter och somnar och vaknar idag igen med väääääärldens huvudvärk.. Har varit öppe och ätit frukost och druckit kaffe så nu är det lite bättre men ändå inte borta..
Vad ska jag göra?????..

Pratade med Emma för en timma sen, då satt hon i bussen på väg till Landvetter thihi, hon är nog precis framme på Landvetter nu faktiskt.. Hörde att hon hade lite resfeber, lille vän!
Men det kommer säkert bli jätte bra...
Hon ska messa mig när hon är framme i Taihland som blir i natt nån gång..

Sitter här och lyssnar på mix megapol med äntligen morgon med Adam & Gry hehe det e lite roligt att lyssna på dem..
Just nu pratar dom om att det är svårare att gå ner i vikt om man inte får tillräckligt timmar med sömn..

Åååh!! Blir så arg på mig själv, nu kommer alla bli arga på mig för att jag inte går till skolan idag, vet att jag måste skärpa mig.. Om sådär nästan två veckor är vi jul lediga ifrån skolan det ska bli sååååå sköönt..
Sen jädrar måste måste måste måste måste jag sköta varje lektion fram till studenten..

Nu ska jag göra ett arbete i branch&produktkunskap så har jag gjort nått vettigt iallafall..
Sen ska jag gå upp och duscha och ta mig en till kaffe..
Sen ska jag städa iordning här lite sen får jag la bege mig ner mot Varberg..

Ha en bra dag vi hörs senare

Sandra ♥



Haha <3

Haha sitter och pratar med Lina på msn, och jag vill ändra min design på bloggen så vi sitter och pratar om idér hur den ska se ut och Lina har en fiffig idé hon säger att jag gillar resa,festa,och leva livet och det e så sant som det e sakt!!..
Så skriver Lina såhär


-                   __ ...Hur orkar du med dig sj?!... __                    LondON!   |||  __L.I.N.A__  ||| säger:
håller på ritar upp hur jag menade haha



Och så här blev resultatet haha söööt ♥



Haha vad tror ni? Blir det bra lr..

Kom gärna med förslag..

Säändrä..

Heey..

Hahaha pratade precis med Annicka haha man får sig alltid ett gott skratt..
Tror jag får ta en helg i Borås snart va ett tagsen nu...

Jag är kvar i Lidköping än och blir kvar tills imon, samma sak som förra helgen blir det till att gå upp tidigt tidigt imorgon, tåget går 6.22..
Iaf har inte gjort mycket alls idag heller, satt på våran stationäradator här hos mamma och hitta massa massa gamla kort så har suttit ett bra tag nu och kollat på bilder hehe sikka minnen man har =)
Ska lägga upp lite bilder här så ni får se, det är bland annat första gången sis följde med till marmaris
och det är riktigt goa minnen haha eller va säger du Louie, Släpp hand bromsen hahaha..
Våra vänner i marmaris kan inte säga Louise utan det blev Lucie eller Louie så det e därför vi kallar henne det hehe, och det där med släpp hand bromsen det är en historia i sig haha!!
Ja kan ju säga som så att vi hade festat hela natten lååååång och det hade blivit en eller två vodka redbull för mycket och det resulterade i att vi bestämmde oss för att ta ett natt dopp i poolen lr ska vi säga morgondopp haha, men iaf vi hoppa i och bada.. Sen smög vi upp i lägenheten där Ditte & en annan låg och sov, så gick vi ut på balkongen och hängde av oss alla blöta kläder, sen när vi stog där utan några kläder kom vi på att vi va tvungna att gå förbi Ditte och den andra helt näck hahaha aa man e ju så jäkla smarta när man e full så där stog vi som två frågetecken och så slänger Louie ut sig denna kommentaren: Sis!!!! SLÄPP HAND BROMSEN!! Sen sprang vi bara hahaha, och dom där inne hade hört oss, så det blev en ständig kommentar hela den resan..
Gooooa tider det..♥ 

Prata precis med Emmush, inte många timmar kvar nu innan hon tar sin väska och flyger mot varmare länder, men gumman hoppas du får det jätte bra i främmande land!! Ee helt säker på att du/ni kommer få en toppen resa..
Tahiland se upp Emmush e snart på väg haha ;) ..

Här kommer lite gamla goa bilder




Båttur 2007 ♥



SIS Släpp hand bromsen haha ♥



Ditte & Louie ♥



Dagsutflykt med Memet (Tjena mitt bena) & (Snorungen)
Louie ska du lära någon mer att säga skål? Haha..

 

Våran Raceerbil ;) Haha...




Vi åkte till aqualand♥



Louie åkte raceeer i vattenlandets alla saker så bikinin gick sönder haha ♥




Hem ljuva andra hem haha ♥



Låt festen börja ;) ♥



Hamam.. VIP vi fick hela stället för oss själva ♥



Snyggve själv ju!.. Haha NOT men riktigt bra ansiktsmask man blir baby mjuk
så jag och sis tog burken och använde till hela kroppen hehe..♥



Livsnjutare nr 2.. En Efe´s i näven o ett leende på läpparna = En riktig bra Holiday ;)♥



Våran vän AliBaba hade precis klippt sig när vi kom till hans affär för att hälsa på haha ♥




Kolla!!
Så vackert namn vattnet i Turkiet heter ;) Me like!! ♥



Då va det dax igen för en tur till sweet home Alibama sorry ja mena MARMARIS..
Så träffa vi söta Therese på landvetter, men hon följde inte med denna gång =(  ♥
Haha som dom skoja men Louie den gången..




Josefin jag och Louie ♥
Haha och Josefin kan dom inte heller säga så det blev Louie Sandra & Josef Haha..



Praty Party på x bar ♥



Party dax ♥



Mee ;) ♥



Louie och Theres, helt inne i en fotbolls match
och Turkiet vann!!..
Jäklar vilket liv det blev sen praty praty kan man ju säga haha..

Det här är en annan resa då söta Therese va med ♥
Ja som sakt hehe har varit där ett antal gånger har 16 stämplar i mitt pass till Turkiet haha sen år 2007..



My pinkbag ♥



På väg ifrån Dalaman till Marmaris ♥



Framme..
In med väskorna i lägenheten, sen direkt ut..
Bar x + Vodka redbull
Livet leker AGAIN ♥



Bar Street ♥









Jaa som sakt har hur mycket kort som helst säkert en 2000 bilder om man lägger ihop alla bilder ifrån alla gånger om inte mer, men här fick ni lite bilder som är ifrån dom första gångerna vi va där..

Byeee byee
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det lite tv sen nana..

Skrivet av:Sandra ♥






<3










Slappkväll..

Hejsansvejsan..

Jag har haft en riktig slappdag idag rikitigt gött, men det blir väl så i dessa tråkiga tider som i december, men snart vänder det mot sommar igen göttans ska det bli, tar ju studenten sen blir det till att resa hoppas jag =)..

Nee, ja kanske är lite tråkig idag som inte skriver så mycket men men så kan det va ibland, jag har lagt upp lite goo musica ni kan lyssna på..

Ska ta på mig min mysdress nu och kolla på tv..
 Ha en trevlig kväll allihopa Puss&Kram

Skrivet av:Sandra ♥



Lite mer musica










Musica




Hehe coolt =) Jag lyckades, tack vare Emma som förklara för mig hur man löser det tekniska undret haha..
Taaaack http://emmamarienyberg.blogg.se/

Nu ska jag och mamma ta en sväng på stan så skriver senare igen och lägger in mer musica ha det fint hej!

Vill resa nånstanns..

Hello..

Idag har jag inte gjort alls mycket praktiserat, solat och nu är jag hemma och bara tar det lungt e faktiskt trött..

Jag vill resa någon stannas!
Jag och min kära vän har pratat om Istanbul, det hade nog blivit riktigt skoj att dra dit..
Satt precis och kolla lite på bilder ifrån Istanbul, finns riktigt fina hotell där hita en massa häftiga ni ska få se några jag såg, sen verkar själva Istanbul vara väldigt fint..
Och ett ute ställe som också verkar vara rikitgt nicee, Hehe bara bra saker ju..
Vem vet kanske blir det en sista minuten till främmande land nej nu sa jag fel haha inte land, stad mena jag..
Hoppashoppas ;)
Haha!
Åka så man är där över nyår hade varit riktigt nice, har aldrig firat nyår i ett annat land..
Jaaaojaao


Här kommer lite bilder ifrån Istanbul:











Och här kommer bilder ifrån olika hotell i Istanbul:






















Skrivet av: Sandra ♥




I go next fall behind




I go next fall behind but I can not run more, tried to show you with her eyes but it is not me you see. This place is someone else's and I must find out, how should I love someone who loved someone before?



Merhaba..

Hejsan Svejsan..

Är i Lidköping nu!.. Spenderat tre timmar av min dag på ett tåg, men inte alls ovanligt för min del..
Och jag har varit i skolan idag mee (duktigt) Hehe...
Iaf min skoldag har jag spenderat med mina sötnosar Sanijica och Esek aa Sibel såklart ♥ Haha alltid lika skojigt med er, hahaha som vi skratta idag shiit, Jeeeesper gråter du, Jeeeesper akta så jag inte tar din mat, Hahaha shiit jag skrattar bara jag tänker på det!..
Sen efter skolan gick jag hem och packa ihop mina saker, och så kom Emmuush förbi på en fika och en tjöt stund, hoon ska lämna mig en HEL månad :( Hon packar sin väska och drar till varmare destinationer.. Ta med mig!!
Såå om jag säger bara om jag inte svarar på måndag eller skriver nått här så ligger jag i Emmsens resväska med brillorna på och sköön musik som strömar ur mina hörlurar, neee nu drömmer jag mig bort :( kommer inte bli så juu.. Jaja det går fler plan ;) Hahaha.. Te x till drama land number one! Girls you know what I'm talking about ;) ...
Appropå det, Thihi hörde att vi kanske kanske maybe baby snart får en ny i vårat lilla "gossip gäng" Hehe Emma i borran vi får jobba på det lite till så har vi nog din granne med oss snart hehe...
Fast för att bli helt med i "Gossip girls" så måste man ju ha varit i marmaris, Nu läser du noga va Annicka haha 
Åååååh! va jag bara vill resa iväg och bara ha skoj just nu, släppa allt och bara leva livet för ett tag!..

Ska snart lägga mig och drömma mig bort till ett varmt galet drama land ;)

Nattinatt mina vänner..

Skrivet av: Sandra ♥




En helt vanlig tisdag =)

Shudululu..

Hoppas allt är bra med er min läsare =) Haha jag har nog inte så många än så länge hoppas på fler..
Idag har jag inte gjort så mycket, skolan sen va jag en sväng på stan med pappa och börja handla julklappar, sen efter stan blev det hem till mormor och morfar på en liten snabb fika sen vidare ner till stan hem till Ditte på fika och så hjälpte jag henne med att lägga ut en jacka och ett par stövlar på blocket, fin fint blev annonsen..
Sen vidare hem och kolla på Andra Avenyn, spännande är det nu!
Sen efter det träffa jag Sibel min esek ♥ Hehe jag kallar henne Esek och hon mej Inek, vi e så himla gulliga mot varann =) .. Iaf vi gick ut och gick en sväng och Usssssch så kallt det är ute idag brrrr!!..

Har inte tagit min kvällscigg med Annicka idag så det återstår innan jag ska lägga mig, lite nyfiken för vet hon har nått att berätta Thihiihiihi...

Imorgon ska jag tillbaka till Lidköping, så imon ska jag ut och åka tufftufftåg AGAIN, hehe känns som jag inte gör annat en att åka tåg..

Så nu blir det en pling till Annicka..

God Natt


Innan jag nanar..

Kollade precis mina kommentarer jag fått här på bloggen så har min kära marmaris Emma♥ gjort ett inlägg om mig på sin blogg.. Thihi så gulligt taack ♥

Kolla här: http://emmamarienyberg.blogg.se/2009/november/valkommen-sandricha.html    


Och ni andra som har kommenterat.. ♥Tack =) alltid lika skoj..


Trött......

Hejhej mitt andra inlägg nu thihi...

Jaa som ni ser på min rubrik så e jag väldigt trött, blev inte alls mycket sömn inatt, sista gången jag kolla på klockan va den 03.20 och gick upp 05.00, och att sova på tåget fanns inte en chans, knökat med folk som prata o stog i, och värstaste spotlighten till lampa känndes det som om tåget hade i morse hehe..
Men ialla fall jag kom till Varberg som jag skulle och gick till skolan, där väntade rektorn min lärare och syv, vi skulle ha möte, puust alltid e det nått..
Menmen bara att bita i det sura äpplet och lyssna på vad dom säger, så sista terminen blir tuff, men sen e det klart!!...
Så jag har inte alls gjort så mycket idag, skolan sen hem, sen va jag och hälsa på pappa en sväng och nu blir det till att dejta kudden om en stund hehe, och det är efterlängtat kan jag lova...

Och som vanligt har jag och Annicka tatt oss våran kvällscigg och telefonstund hehe som har blivit som en liten tradition varje kväll haha alltid får man sig ett gött skratt

Och uppåt i landet verkar det inte ha lungnat sig fortfarannde bråk, lite lågtryck nu men kommer antagligen att blåsa upp till orkan imorgon.. Trött,trött,trött på vuxna människor som beter sig som om dom va 10år får jag inte din spade så får inte du låna min hink!!
Inte bra inte bra, men hur e det man säger det är svårt att lära en gammal hund att sitta!!
Och tyvärr är det nog så i det här fallet...

Ne min kära vänner nu blir det till att nana!!...
•Sov så gott•



Ps: Nån som vet hur man kan fixa till sin design på sin blogg?



Skrivet av: Sandra ♥






RSS 2.0