20 lira..

Hahaha i sommras satt jag Therese & Emma och förfesta på Faulty Friends så frågar Therese mig om jag kan filma robotkot spm va på väg in för sitt upträdande så tänkte ja jag måste prova så jag vet hur jag ska filma med hennes kamera hehehe så precis när jag ska börja filma så får jag syn på en dyngrak kvinna och plopp så ramla hon hahahahaha som alla verkligen asgarva åt att jag fick det på film alla ville se hela personalen typ haha så börja vi skoja om aa det kostar 20 lira så får ni filmen hahaha shiit va vi skrattta..

Haha kolla direkt för precis när man trycker på play så ramlar hon hahaha, lite hemskt faktiskt att man kan ha sån skadeglädje ibland, hon fick säkert jätte ont stackarn, men då ska man inte dricka så mkt så man missar trappan för den delen heller haha..Kommentarer
Postat av: - ● Rebecca ● -

Ha ha ja jag har varit rätt mycket i marmaris :DHa ha ha Tom bara står där o tittar,haha.

E d murat som står o hjälper henne eller? :D

2010-01-08 @ 02:31:46
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

Det här året va d mest Bartsreet och några fån gånger på Beach Club,eller vi va på Beach Club fram till 1 o sen vidare till barstreet för o sen komma tebax till Beach Club vid halv fyra typ. haha

Men alla andra år har jag hängt på long beach.

Green beach,seaside & beach club för d mesta.

2010-01-08 @ 02:42:29
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Emmaa

HAHA Sandra, förlåt men faaan va jag garvade :D

Inga sånna grejer i år tack :P <3

2010-01-08 @ 10:09:09
URL: http://emmamarienyberg.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jo men precis, man får se till att göra det bästa av situationen. Det kommer nog bli bra, ska vi se. :) Jag ska förminska min magsäck för att gå ner i vikt och idag kom datumet, så det blir nog Marmaris i Maj :)

2010-01-08 @ 14:32:05
URL: http://emeliitaah.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jo det är en ganska så stor operation, man tar bort en väldigt stor del av magsäcken och så. Men det är det värt, jag har väntat på den här operationen och jag gör den med glädje, jag har velat göra den här operationen i över 4 år, men har inte blivit av för ens nu, och det är jag otroligt glad över. :)Ja men absolut det kommer jag göra, om du inte åker ner före men vet ju aldrig! :)

2010-01-09 @ 00:06:16
URL: http://emeliitaah.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

OM jag ska?

SJÄLVKLART ska jag ner i sommar.

Har 3 resor planerade än så länge.

Själv då?

2010-01-09 @ 00:32:01
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0